به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، حسن سپهرفر بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری افزود: از این تعداد شش اثر مربوط به میراث معنوی است که در سطح استان به ثبت ملی رسیده اند.
وی خاطرنشان کرد: شناساندن آثار تاریخی و نیاکان برای میراث فرهنگی مهم است که در جذب گردشگر و سرمایهگذار داخلی و خارجی میتوان شاهد پویایی اقتصاد گردشگری در استان شد.
سپهرفر با اشاره به اینکه بازارهای تاریخی بعد از انقلاب اسلامی به ثبت رسیده اند، خاطرنشان کرد: از دوره قاجار به بعد مرمتی در بازارهای ارومیه و خوی انجام نگرفته است که از دو سال گذشته سازمان میراث فرهنگی اقدام به مرمت این بازارها کرده است.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: پرونده 130 اثر تاریخی آذربایجان غربی برای ثبت ملی به تهران ارسال شده است که سال گذشته نیز 200 اثر تاریخی در شهرهای ماکو و چالدران شناسایی و برای ثبت ملی به مرکز ارسال و به ثبت ملی رسیده اند.


نظر شما